Diensten

De volgende diensten biedt van wad tot stad ICT aan, ook ’s avonds en in het weekend, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant:

Computer opschonen:

Na verloop van tijd zult u merken dat de computer steeds langzamer wordt, dit kan het gevolg zijn van niet goed verwijderde software en programma’s, een vervuild register, tijdelijke bestanden en programma’s die automatisch opstarten. Ergert u zich hier ook aan, dan kan ik voor u de computer opschonen, u zult zeker het verschil merken. Ik scan uw computer op virussen, spyware en adware, haal ongebruikte software weg en installeer updates  

Schone installatie & data terugzetten:

Dit gaat een stap verder dan de computer opschonen. Vaak is het verstandiger om een schone installatie (Windows 8, Windows 10) op uw computer te zetten. Dit voorkomt dat u last blijft houden van gebreken, (register) fouten en ander ongemak. Ook als u wilt overstappen naar een ander besturingssysteem is het verstandiger om een schone installatie te doen ipv een upgrade. Mocht u kiezen voor een schone installatie dan moet u wel een legale licentie aanleveren. Als er ook andere software moet worden geïnstalleerd, heeft van wad tot stad ICT een legale licentie nodig.  

Data overzetten op een nieuwe computer:

Heeft u een nieuwe computer gekocht en moeten de gegevens van de oude computer overgezet worden op de nieuwe, dan kan van wad tot stad ICT dit ook voor u verzorgen.  

Programma’s installeren:

Wilt u een programma installeren bv dropbox, onedrive, skype of office en lukt u dit niet, dan kan van wad tot stad ICT dit voor u doen. Ook voor het installeren van apps, bv WhatsApp, buienradar, Facebook op uw telefoon of tablet   

Printer/scanner aansluiten:

Heeft u een nieuwe printer, all in one of scanner gekocht en lukt het u niet deze aan te sluiten op de computer dan kan van wad tot stad ICT dit voor u doen. Ook als u een nieuwe computer heeft gekocht en deze moet aangesloten worden op de oude printer kan ik dat voor u verzorgen.  

Virussen verwijderen:

De volgende symptomen kunnen duiden op een virus besmetting op uw computer, de computer is langzamer dan normaal, reageert niet meer of loopt vaak vast, loopt vast en wordt vervolgens om de paar minuten opnieuw opgestart, toepassingen op de computer werken niet goed, er worden ongewone foutberichten weergegeven, een antivirusprogramma is zonder reden uitgeschakeld. Bovendien kan het antivirusprogramma niet opnieuw worden gestart, een antivirusprogramma kan niet worden geïnstalleerd op de computer of het antivirusprogramma kan niet worden uitgevoerd. Het is zaak om zo snel mogelijk de virussen van uw computer te verwijderen, een viruscanner te installeren en deze te configureren.  

Smartphone of tablet instellen:

Wilt u graag uw email lezen op uw smartphone of tablet, dan kan van wad tot stad ICT u hierbij ook van dienst zijn.  

Mail installeren:

De mail configureren op uw (nieuwe) computer, handtekening aanmaken, out of office (automatisch antwoordmail) melding instellen. Voor al uw email vragen kunt u bij mij terecht.  

Software- en hardwarestoringen verhelpen:

Doet u computer ‘raar’, bv hardware en of software die problemen geeft, steeds foutmeldingen, uitvalt of ander ongemak, dan kan ik u daarbij ook helpen.  

Uitleg computergebruik:

Wilt u meer weten van een bepaald programma, dan kan ik u natuurlijk uitleg geven in begrijpelijke taal. Ook voor bv het overzetten van foto’s van de camera naar de pc, foto’s kleiner maken, als bijlage meesturen met de mail kan van wad tot stad ICT u helpen.  

Hulp op afstand:

Het is niet altijd nodig, om voor het probleem bij u thuis of op de bedrijfslocatie te komen. Werkt de computer nog, en is er een werkende internet verbinding, dan kan ik u hulp op afstand aanbieden. U kunt dan dit programma installeren, nadat u eerst telefonisch contact heeft gehad met van wad tot stad ICT.  

Websites bouwen en evt. onderhouden:

Ook voor het bouwen van uw website kunt u terecht bij van wad tot stad ICT. Weet u al hoe de website eruit moet zien, of heeft u nog geen idee, in beide gevallen kan ik u helpen. Na het bouwen van de site, kunt u zelf de teksten wijzigen, foto’s plaatsen, etc. Heeft u liever dat ik dat blijf doen, dan is dat ook mogelijk. Van wad tot stad ICT kan u site ook periodiek updaten, zodat steeds de nieuwste updates zijn geïnstalleerd.

Als u gebruik maakt van mijn diensten, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Reacties zijn gesloten.